vc bohemian lodge

In een samenwerking met Vacanceselect heeft TROEF Bouw voor STOERbuiten drie lodges gerealiseerd. Als basis voor de lodges zijn afgeschreven mobile homes gebruikt die op locatie in Italië opgebouwd zijn met duurzame materialen waardoor er een eco-statement gemaakt werd.

Dankzij deze aanpak is de levensduur van een stacaravan verdubbeld van tien naar twintig jaar. Bovendien blijft zo schade aan de directe omgeving beperkt, en kunnen bomen en begroeiing behouden blijven.

De lodges zijn voorzien van een nieuwe keuken, badkamer en toilet en compleet voorzien van een nieuw interieur voor de woon- en slaapkamers. De lodges zijn uitgebreid met een ruim L-vormig terras met overdekte veranda waarin ook een integratie is gemaakt met de bestaande bomen die door het terras komen. Op het terras is ook een buitendouche gerealiseerd.

De drie glamping lodges liggen midden in een park waar ooit een dierentuin was. Voor deze lodges is STOERbuiten genomineerd voor ‘het meest duurzame initiatief van 2018‘ door de ANVR.

  • Vacanceselect / STOERbuiten
  • Camping Orlando - Toscane - Italië
  • 2018