Retail – winkel verbouwingen & Interieur

We nemen de verbouwing van je winkel graag op ons, we werken snel, doen een goede voorbereiding, slimme logistiek en we communiceren goed.

Wij zijn de geschikte partner voor de professionele retailer, de grotere winkelketens en ook voor start-up ondernemers. Troef Bouw heeft meer dan 10 jaar intensieve samenwerkingen met verschillende retail bedrijven. In een nauwe samenwerking met goed advies, komen we gezamenlijk tot de gewenste invulling binnen het beschikbare budget.

Met onze jarenlange ervaring begrijpen we als geen ander dat als de winkel al draait deze open moet blijven en de overlast minimaal moet zijn. Wij werken op de momenten dat het jullie goed uitkomt. Of dat nu overdag is of juist ’s avonds, in het weekend of door de week.

Troef Bouw maakt en ontwikkelt ook (winkel)interieurs. Vanuit een helder budget zijn wij in staat om interieur te ontwerpen dat voldoet aan de gewenste kwaliteit en uitstraling.

Alles vanuit een creatieve down-to-earth aanpak van ons team!

Onze Partners

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Wil je meer informatie of wil je jouw wensen voor jouw verbouwing met ons bespreken? Wij horen het graag. Neem vrijblijvend contact met ons op!