Verbouw & renovatie

Wij verzorgen graag het complete traject van plan- en offertefase tot en met de uitvoering. Of je kunt ons voor bepaalde fasen inschakelen.

Wanneer je kiest voor Troef Bouw kies je voor kwaliteit in combinatie met helderheid voor de beste prijs. We nemen een compleet traject van plan- en offertefase tot en met de uitvoering uit handen, maar je kunt er ook voor kiezen ons voor bepaalde fasen in te schakelen.

We stellen ons het liefst op als spin in het web. Een centrale rol waarin we jouw belangen het beste kunnen behartigen, zodat we uiteindelijke jouw droom realiseren in de gestelde tijd en binnen het gewenste budget. Wij streven naar een hoogstaand eindresultaat.

Een vast team professionele medewerkers

Om jouw droom te realiseren, beschikken we over een vast team van professionele medewerkers. Waar nodig vullen we hun expertise aan met die van specialisten. Waarbij we natuurlijk ook kunnen samenwerken met door jou gewenste partijen. We gaan dan wel graag zelf de onderhandelingen met hen aan, daar zijn we goed in.

Wij nemen je graag bij de hand

Wij ontzorgen de klant, we zijn de regisseur, de contactpersoon en bewaken het tijdschema.

De bouwstenen die we in ons assortiment hebben, zijn:

  • Opstellen van een open calculatie van een verbouwing.
  • Beoordelen van en onderhandelen over offertes.
  • Bouwbegeleiding gedurende een bouwproject.
  • Volledige ontzorging van een verbouwing of renovatie.

Dat is onze manier om binnen het juiste budget, grote wensen te realiseren.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Wil je meer informatie of wil je jouw wensen voor jouw verbouwing met ons bespreken? Wij horen het graag. Neem vrijblijvend contact met ons op!