Recreatiebouw

We realiseren de meest hippe en te gekke vakantieaccommodaties voor onder andere STOERbuiten en we bedenken en bouwen leuke tuinhuisjes, gastenverblijven, boomhutten, exposities (stands) en ook hele leuke invullingen voor een bedrijfskantine, hang-out, mancaves, chill- of meditatieruimtes.

We denken bij het ontwikkelen en ontwerpen van onze toffe producten graag duurzaam. Daardoor zijn we in staat om zijn 70% van al onze producten ook duurzaam te produceren. We passen veelal hout toe wat door ons zelf gerecycled is en zo zijn onze casco’s voor de lodges en huisjes bijna altijd gebruikt en afgeschreven modellen. Kortom; mooie unieke dingen met een groene afdruk. “We like to create, but we love to care.”

Frisse ideeën voor meubels in de tuin of op je terras.Of een coole oplossing voor een hoogslaper en het maken van een heerlijke loft op de zolder, we zijn bijna onbeperkt in de3 toepasbaarheid en worden graag uitgedaagd.

Dit alles proberen we ook zo optimaal op een duurzame manier te doen. Zo zijn we in staat om onze ontwerpen ten opzichte van 70% van duurzame en gerecyclede materialen te bouwen, geheel passend in deze tijd waarbij we proberen te denken aan de dag van morgen!

Ervaring in vakmanschap

Troef Bouw timmert de laatste jaren letterlijk aardig aan de weg op het gebied van (re)creatiebouw.

Onze Partners

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Wil je meer informatie of wil je jouw wensen voor jouw verbouwing met ons bespreken? Wij horen het graag. Neem vrijblijvend contact met ons op!